nieuwsveluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet – Het nieuwe filmprogramma is bekend

NUNSPEET – Het nieuwe filmprogramma is bekend en er is zowel voor jong als oud een film te zien. Waargebeurde verhalen, documentaires, animatie, van alles komt voor voorbij. Vrijdag 9 februari, is de film Oppenheimer te zien.

Oppenheimer

J. Robert Oppenheimer, een brillante wetenschapper, staat aan het roer van het strikt geheime Manhattanproject. Onder de betrokkenen bevindt zich de Hongaarse wetenschapper Edward Teller, de uitvinder van de waterstofbom. Oppenheimer, ondanks dat hij getrouwd is met Katherine, onderhoudt een buitenechtelijke relatie met Jean Tatlock, een lid van de Communistische Partij. De regering ziet haar als een potentieel risico voor de Amerikaanse nationale veiligheid. Oppenheimer is uiteindelijk de persoon die de atoombom tot stand brengt.
Deze filmvertoning is op vrijdag 9 februari, aanvang 20.15 uur.

De nieuwe filmladder ligt bij de receptie om mee te nemen.

copyright 2022 universal studios

Nog meer te zien: Ook muizen gaan naar de hemel op 21 februari. Emily op 23 februari. Barbie op 8 maart. Le Mans 66 op 22 maart. Nowhere Special op 5 april. Burden op 19 april. Bankier van het verzet op 3 mei. Minari op 27 mei. Babylon op 31 mei.