veluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet – Martijn Crins speelt zijn eerste solovoorstelling

NUNSPEET – Eindelijk, na 14 jaar nadat hij zowel de jury- als de publieksprijs op het Cameretten Festival won, speelt Martijn Crins zijn eerste solovoorstelling en wel vrijdag 22 maart in Veluvine.

Via theater, film, muziek, voetbalkantines, de nodige kroegen, natuurgebieden en gemoedstoestanden, is Martijn Crins terug als cabaretier. In Mesthoop smijt Crins zich met plezier in de drek van het leven. Hij speelt gitaar, zingt, acteert en vertelt. Over opgroeien in een Limburgs dorp en je verloren voelen in de grote stad. Van onbeholpen vaderschap tot Alfons de Moppenman, van de Trojaanse Oorlog op de mavo tot aan een ode aan de anus. Alles komt voorbij.

Mesthoop is een bonte aaneenschakeling van sketches, liedjes en verhalen. Geen braaf afgerond verhaal, maar een energieke, associatieve zoektocht naar het antwoord op die ene vraag: hoe moet dat eigenlijk, leven? ’Geslaagd debuutprogramma Mesthoop…zowel bijzonder vermakelijk als verfijnd emotioneel…in het rijtje Theo Maassen en Ronald Goedemondt: fel beweeglijk, associatief, en niet te beroerd om in de onderbuik van het publiek en van hemzelf te poeren…een complete veelzijdige cabaretier,’ aldus Theaterkrant.

Dus, kom genieten van Martijn Crins met zijn solovoorstelling ‘Mesthoop’ op  vrijdag 22 maart in Veluvine.


Te zien in april:
Lavinia Meijer op 5 april. Rapunzel op 6 april. Papadag bestaat niet op 13 april. Adriaan van Dis op 18 april. Je Anne op 19 april. Storioni Trio op 20 april. Michiel Borstlap Band op 25 april.

© Vanessa Scheer