veluvine Nunspeet

3JS: een bijzondere en unieke eenmalig theatertour

NUNSPEET – De 3JS doen een unieke theatertoer met het bijzonder strijkgezelschap Red Limo Quartet. Zaterdag 23 maart zijn ze te zien in Veluvine Nunspeet. Er zijn nog enkele kaarten.

De 3JS komen dit voorjaar met een zeer bijzonder gezelschap naar de Nederlandse theaters. Het Red Limo Quartet is een strijkkwartet onder leiding van cellist en arrangeur Jonas Pap. Dit viertal is in de afgelopen jaren vaak te zien geweest op televisie, onder andere in het programma ‘Matthijs draait door’ en ze tourden zelfs de hele wereld over als begeleiders van niemand minder dan Eddie Vedder, zanger van de band Pearl Jam tijdens zijn solo-tournee.

Ook de 3JS hebben vaker met dit kwartet samengewerkt in voorgaande jaren. De Nederlandstalige, vaak folk-achtige muziek van de 3JS leent zich uitstekend voor de prachtige strijkers-arrangementen van zo’n kwartet. Voor deze unieke, eenmalige tour hebben de 3JS samen met de strijkers hun meest bijzondere liedjes in een compleet nieuw jasje gestoken. Afwisselend zullen ook nog een aantal zeer verrassende covers voorbij komen.

Dit bijzondere concert is te zien op zaterdag 23 maart. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.


Te zien in april: Lavinia Meijer op 5 april. Rapunzel op 6 april. Papadag bestaat niet op 13 april. Adriaan van Dis op 18 april. Je Anne op 19 april. Storioni Trio op 20 april. Michiel Borstlap Band op 25 april.