VV Oene – Oene Vrouwen 2 neemt afscheid van trainer

Oene Vrouwen 2 neemt afscheid van trainer

Afgelopen zaterdag speelden de voetbaldames van Oene Vrouwen 2 hun laatste wedstrijd van het seizoen. Voor trainer Johan Nooteboom was het niet alleen de laatste wedstrijd van het seizoen, maar ook van zijn trainerscarrière. Hij stopt namelijk als trainer.

Johan begon in 2009 als interim trainer bij Oene Vrouwen 2. Hij vond het echter zo leuk, dat hij bleef. En met succes. Hij werd met de dames in 2011 en in 2014 kampioen. Hierna stopte hij, maar niet voor lang. Hij kwam terug omdat de nood hoog was. Een echte clubman in hart en nieren!
Na al die jaren heeft Johan bij alle teamleden een speciaal plekje in hun hart gekregen. Ze regelden daarom een mooi afscheid rond de wedstrijd tegen VEVO, die met 0-1 werd gewonnen.
Na afloop werd er voor Johan gezongen, kreeg hij bloemen en een mooi afscheidscadeau. In de kantine van v.v. Oene zat door de periodetitel van Oene 1 de sfeer er al goed in, en konden de vrouwen, vlagger en Johan hun feest
je voortzetten. Johan werd ook daar in het zonnetje gezet; er werden mooie woorden gezegd en de hele kantine zong hem meerdere malen toe. Iets om niet snel te vergeten!