VV Oene

VV Oene – Week vol jubileumactiviteiten

Week vol jubileumactiviteiten

In de week van 16 mei tot 19 mei zijn er samen met KCVO, die dit jaar ook 75 jaar jubileum vieren, vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Een aantal elftallen vanaf de jeugd tot de Old Stars (45+) van de vereniging mochten vriendschappelijk de strijd aangaan met KCVO. Kortom 4 succesvolle avonden!

20 mei j.l werden alle jubilarissen van dit jubileumjaar (en van de afgelopen coronajaren) gehuldigd. Er werden maar liefst 71(!) leden gehuldigd, 56 leden waren met hun partners aanwezig waardoor het een heel gezellig samenzijn werd.

Onder de jubilarissen waren 3 leden die al meer dan 70 jaar lid zijn waaronder Harm Brendeke die al sinds de oprichting in 1947 lid is (Foto 1).

Helaas konden 2 leden, Harm Brendeke en Harm Jan de Wilde (Foto 2), niet aanwezig zijn. Ze zijn vooraf door de voorzitter bezocht, waarbij de bloemen en het aandenken persoonlijk werden overhandigd.

Het derde lid die al meer dan 70 jaar lid is, Henk Dul (Foto 3), kon met zijn vrouw wel aanwezig zijn.

Deze ‘recordhouders’, met allemaal een geweldige staat van dienst voor de club, werden naast alle andere jubilarissen extra in het zonnetje gezet.