10 april: in de Speuldeuze en Praotstoel794

Erik Daems geet in Gelderland kieken wat d’r in de uuterste plekkn an meziek te vinn is. Van de paol bie de Pruus töt op de rand van de Biesbosch en daor vandan naor ’t Veluwemeer en dan tussn Déémter en Zutphen deur weer nao de paol. Ie weet niet wat oj heurt.

Met deze zaterdag Gert Roelofs achter de knoppen beginnen wij deze Praotstoel met Linda Seinstra op de dijk in Veessen bij Koek en Ei. We zijn benieuwd hoe personelebezetting de winter en de Corona perikelen hebben weerstaan.

Ook vragen wij aan Leo Veldstra als voorzitter, hoe het er voorstaat met het Kozakkenveer. De startdatum is al een maand opgeschoven maar de boot is al helemaal aangepast.

Om 11 uur hopen wij te praten met de nieuwe Dijkgraaf van Waterschap Vallei en Veluwe, Mevrouw Marijn Ornstein die vrijdag 27 maart is geïnstalleerd als opvolgster van Mevrouw Tanja Klip-Martin.

Daarna kunnen we hopelijk wedhouder Visser van Epe bellen over de Pilot “Toekomstkracht” voor ondernemers in de gemeente Epe.

We hebben ook weer Berichten uit de verenigingen en de Agenda om 11:40u.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. ww.facebook.com/praotstoel794

Hebt u berichten of onderwerpen voor onze uitzending mail die naar Redactie@RTV794.nl ter attentie van de Praotstoel.