12 september in de Speuldeuze en Praotstoel794

In de Speuldeuze gaot ze disse keer kiekn in de Braobantse & Zeeuwse Streektaalmeziek. Daor hep wie ok weer nieje artiestn evunn, in elke preveensie iene jonge zanger. In Braobant is det Hein Augustinus en in Zeeland is det Broeder Dieleman.

Om 10 uur is het Gert Roelofs die weer achter de knoppen gaat zitten om de techniek van de Praotstoel te beheren. Met Erik Daems als zijn assistent voor de extra verbindingen gaan ze contact zoeken met Epe. Daar zijn Linda Seinstra en Cor Rorije aanwezig voor de Pleinmarkt -Cultuur en Welzijn. Van het Martinusplein tot bij de Baron zullen bijna dertig kramen bemenst zijn door de vrijwilligers uit de Culturele en Welzijns hoek.

Om 10:10 gaat Cor eerst maar eens praten met Jan Bertil Pool om te kijken wat er dit seizoen ook in Heerde staat te gebeuren. De cultuurmarkt in Heerde is door de Corona-uitbraak gecanceld. Maar we willen het wel graag weten wat er mogelijk is.

Om 10:30u horen wij de opening door de burgemeester van Epe, Tom Horn. En daarna mag Linda helemaal los. Kraampjes kijken is haar lust en leven. U hoort haar in verschillende blokjes praten met de verenigingen en instellingen in Epe.

Om 11:00u Na een bakje koffie gaat Cor weer verder met de ontdekkingstocht in het centrum van Epe.

Om 11:45u is er nog een opname van Cor over het Repair Café en andere activiteiten in het Hof van Cramer.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen. De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794