radio794

18 juli 2020 Speuldeuze & Praotstoel794

Om 9 uur begint wie in de Speuldeuze onder leiding van Cor Rorije kiek wie rond in de Achterhook van oonze Gelderse preveensie. Wie komt dan zeker Benny Jolink teegn maer ok  Hans Keuper, Hein Michelbrink en meer. ‘n Klein uurtie mooie vlotte streektaalmeziek

Om tien uur stapt Gert Roelofs op zijn plek achter de knoppen, om de Praotstoel weer strak en op de seconde in de huiskamer te brengen.

Dan is er een opname van Cor Rorije die maandagavond gemaakt is met de bestuurders van het Berghuizerbad over de doorstart van de zwemlessen. Hoe gaan ze dat nu organiseren nadat Akwaak failliet is gegaan?

Cor Rorije zal met Gerrita Reumer van KoppelSWOE en Linda Seinstra van de PLU gaan uitvinden welke problemen ontstonden door de Corona-regels. Wat is er nu nodig bij de ondersteuning van de mantelzorgers in het algemeen en de jonge mantelzorgers in het bijzonder. Daarnaast kijken zij ook naar wat er nu extra gedaan moet worden om de ondersteuning in de vakantie goed op gang te houden.

Cor Rorije heeft maandagmorgen ook nog een opname gemaakt. Maar deze keer met Vincent Rotman, Coördinator Buurtsport, van KoppelSWOE over het Vakantieprogramma voor de jeugd. Worden de jongeren nog met sportevenementen en andere zaken bezig gehouden?

Kijk nu al op https://koppelswoe.nl/agenda/  voor extra informatie.

Om 11:20u hopen we contact te hebben met minimaal èèn van de jeugdcoaches in de gemeente Heerde over de vakantie-evenementen die al een paar jaar geregeld worden voor de jongeren tussen 12 en 18 jaar. Komt bijvoorbeeld de waterglijbaan weer uit de kist? We zijn benieuwd of Roel en Nanette dat al weten.

We kijken in de EvenementenKalender naar alle optredens en uitvoeringen die weer op gang komen. Vooral nu alle schoolvakanties aangevangen zijn.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794