radio794

27 Meert: in de Speuldeuze en Praotstoel794

Erik Daems geet in Drenthe kieken wat d’r nog an nieje vâssies is te vinn. En dreeijt ok nog wat mooie oldere nummerties.

In de Praotstoel begint wie met ‘t verhaal det Dick Dalhuisen emeakt hef veur de Schriefwedstried. Det zal zeker iederiene bevalln.

Daarna gaan we kijken met Jan van de Velden en Gert van den Esschert naar het 60jarig bestaan van de Historische-vereniging Ambt-Epe in 2021. Wat is er bedacht als activiteiten en waar is nog hulp nodig?

Met Ludo Plompen, de nieuwe voorzitter van de Kruimelschaar uit Epe kijken we terug op 2020, waarin Hospice Casa Vera in Epe is geopend en blikken we in de toekomst van de hulpdienst in Epe en Vaassen.

We hopen te praten met de nieuwe uitbater van de Hezenbrink, Raoul Viera, die waarschijnlijk een mooie toekomst in Emst verwacht na het terugdringen van Corona.

We hebben ook weer Berichten uit de verenigingen en de Agenda om 11:40u.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. ww.facebook.com/praotstoel794

Hebt u berichten of onderwerpen voor onze uitzending mail die naar Info@RTV794.nl ter attentie van de Praotstoel.