8 augustus in de Speuldeuze en Praotstoel794

In de Speuldeuze is Cor Rorieje in de Grunneger Streektaalmeziek terechte ekommen. Via Wia Buze en Ede Staal her ie dan ok nog Erwin de Vries en de Stroatklinkers. Ie heurt dan ‘t verschil op de greens met de “Pruus” en die met de “Freizn”. Om 10 uur gaat Tony van Dommelen zich met de techniek van de Praotstoel bemoeien. We beginnen met Cor Rorije LIVE bij de Tesseplekke om te horen hoe gezellig het daar is.

We verwachten om 10:35 over te schakelen naar de Zandhegge tussen Epe en Emst om van Linda Seinstra te horen hoe de mensen daar hun vakantie beleven.

Om 11:20u is Cor Rorije weer terug in de studio om te praten met Alieke ten Hove,  Psychosociaal Therapeut, die samen met Wichert van den Bosch een luisterend oor willen bieden. Dit vooral aan mensen die het heel moeilijk gehad hebben in de vier en een half achter ons liggende Corona-maanden.

Hij mag dan ook door om 11:40u met de berichten uit de EvenementenAgenda.

In de EvenementenKalender zal weer aandacht zijn voor alle uitvoeringen en optredens die op stapel staan.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794