bibliotheek epe

Bibliotheek Noord-Veluwe – Gratis oefenen voor theorie-examen

 Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek

Vergroot  de slagingskans van het theorie-examen 

In 2017 kan iedereen bij Bibliotheek Noord-Veluwe terecht om gratis te oefenen voor het theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen  zitten in het oefenprogramma verwerkt. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl is beschikbaar voor iedereen die de Bibliotheek bezoekt, leden en niet-leden. Er kan geoefend worden op een computer in de bieb of op de eigen mobiel, tablet of laptop mits deze is aangesloten op het WIFI netwerk van de bibliotheek.

Kom snel naar de bieb en vergroot zo de kans om het theorie-examen zo snel mogelijk te halen!

Een groot aantal mensen (meer dan de helft in 2016) zakt de eerste keer voor het CBR theorie-examen. Met het gratis aanbieden van het oefenprogramma theorie-rijbewijs wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen.