Bovenstemgroep Noord-Oost Veluwe – repetitiebijeenkomst 17 november – 18 november samenzangavond

17/18 november – Bovenstemgroep Noord-Oost Veluwe

Repetitie:

Op vrijdag 17 november is er van 19.00 tot 20.15 uur een extra repetitiebijeenkomst. Dit keer oefenen wij niet in het verenigingsgebouw, maar in de kerk van Oene. Wij rekenen op de komst van alle zangers en ook nieuwelingen zijn van harte welkom.

Samenzangavond Grote Kerk Epe

Op zaterdag 18 november zal in de Grote Kerk te Epe rondom het thema “Het nieuw Jeruzalem” een samenzangavond van psalmen, gezangen en bekende geestelijke liederen worden gehouden. Aan deze avond wordt meegewerkt door de bovenstemgroep Noord-Oost Veluwe onder leiding van Lulof Dalhuisen. De bariton Zwier van der Weerd zal een aantal nummers solo zingen en ook zal hij zich samen met de bovenstemgroep en bij de samenzang laten horen. Instrumentale medewerking is er van Harmco Dijkslag en Erik Smit op de trompet en Hendrik Sellies zal het in de afgelopen maanden gerestaureerde Meere-orgel bespelen. De avond begint om half acht en de toegang is gratis. Wel is er een collecte voor de bestrijding van de onkosten. Een mooie voorbereiding op de zondag!

Informatie:

Voor meer informatie over de bovenstemgroep of over de verkoop van cd’s van deze zanggroep: 0578-641522, 641435 of 627018.