bovenstemgroep NOV

Bovenstemgroep Noord-Oost Veluwe > terug- en vooruitblik

Bovenstemgroep Noord-Oost Veluwe

Terugblik:

De zangavond van vorige week zaterdag in de Dorpskerk in Oosterwolde vormde een mooie en stijlvolle afsluiting van ons zangseizoen 2016/2017. Samen met de vele aanwezigen mochten wij er geliefde en bekende psalmen en geestelijke liederen zingen en luisteren naar een indringend appelwoord van dominee Zuijderduijn. Ook de opbrengt van de collecte voor het kindertehuis in Roemenië was boven verwachting. De collecterende jongeren telden een bedrag van bijna duizend euro. Met vreugde en dankbaarheid mogen wij op deze avond terug zien.

Repeteren:

In de komen de maanden liggen onze zangactiviteiten even stil. Op vrijdag 1 september a.s. willen wij verder gaan en ons gaan voorbereiden op zangavonden in de Grote Kerk in Zaltbommel (9 september), Bovenkerk in Kampen (29 september), Christelijke Gereformeerde Kerk in Heerde (28 oktober), Dorpskerk in Oldebroek (14 oktober) en de Grote Kerk in Epe (18 november).

Informatie:

Voor meer informatie over de bovenstemgroep of over de verkoop van cd’s van deze zanggroep : tel. 0578-641522, 641435 of 627018