nieuws

Ernst, Bobbie en de rest komen kamperen

NUNSPEETDe vakantie begint bijna hier, maar ook bij Ernst, Bobbie en de rest. Ze gaan kamperen en beleven de meest bijzondere avonturen. Kom gezellig genieten op zaterdag 17 februari.

Ernst en Bobbie hebben vakantie, maar er gaat meteen van alles mis. Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen… Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het overvol. Er is geen enkel plaatsje meer vrij voor Ernst en Bobbie. Gelukkig heeft Ernst de oplossing: Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping! Maar of dat nou een goed idee is….?

De Ernst en Bobbie show is een belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die Ernst en Bobbie maken en de bijzondere avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met alle grote hits van het duo. Een theatervoorstelling waar jong en oud van gaat genieten.

Er zijn nog enkele kaarten voor 14.00 uur en anders is er nog een voorstelling om 16.00 uur. Dus begin de vakantie gezellig in Veluvine. Voor tickets & info: www.veluvinenunspeet.nl