Feestjes in Infomix 4 februari bij RTV 794

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur.

De Vaassenaren, Jurgen Weerts, Remco Hagen en Laurens Pelgröm hebben een feestnummer opgenomen met als titel ‘Kling, Klang’ waarvoor het Cannenburgher Klöksien als basis is gebruikt. Alle achtergronden verneemt u deze week in Infomix.

Galerie de Aventurijn in Epe staat bekend om haar glaskunst. Dit keer maakt glas plaats voor emaille-kunst van Rob Lamper en schilderkunst van Loek Sinselmeijer. Loek neemt plaats achter de microfoon om u meer te vertellen over zijn passie.

Willia en Harco Jacobs blikken terug op de ScanCoveryTrial waar zij geld ophaalden voor het dialycentrum / afdeling Nefrologie van Isala Ziekenhuis te Zwolle.

Zwier van de Weerd gaat met 5 inwoners uit Epe en Oene deze maand naar West-Afrika om te helpen bij de bouw van een schoolgebouw en keuken in Jemberem (Guinee Bissau). Afgelopen zaterdag hebben zij met succes een auto voor het goede doel verloot.  Een terugblik met Zwier op dat evenement. 

Dit jaar bestaat Daams Molen in Vaasen 150 jaar en is het 30 jaar geleden dat de reconstructie een feit was. Een reden voor een feestje  en met enkele molenaars wordt hierbij stil gestaan.

Tenslotte een vooruitblik op de sleuteloverdracht van het Episch Centrum naar de Middenstip met Team Slinger.

Infomix wordt herhaald. Op woensdag vanaf 16.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl