veluvine Nunspeet

Het Feest van Sinterklaas 2x in Veluvine

Het Feest van Sinterklaas 2x in Veluvine

Na het daverende succes van vorig jaar, komt Het Feest van Sinterklaas dit jaar opnieuw naar Veluvine. Op woensdagmiddag 30 november geeft de Sint samen met zijn pieten een gezellige show weg van ruim een half uur vol vrolijkheid, muziek en lekkers. Voorafgaand aan de show mogen alle kinderen hun schoen zetten.

Tijdens het Feest van Sinterklaas vindt Joris als hij uit zijn bed komt wel een heel bijzondere brief in zijn schoen. Een brief met een vraag van Sinterklaas en Sint’s geheime telefoonnummer. Een nummer dat alleen Joris mag bellen….. Als hij het antwoord op de vraag heeft natuurlijk…. Doe je mee?

Om het sinterklaasfeest voor iedereen toegankelijk te laten zijn, kosten de kaarten slechts € 3,50 per persoon. Het Feest van Sinterklaas is op woensdag 30 november om 13:30 uur en om 14:45 uur te zien in theater Veluvine. Na de voorstelling is er voor ieder kind een gevulde schoen, met onder andere een cadeautje gesponsord door Nunspeet uit de Kunst. Kaarten zijn te koop via veluvinenunspeet.nl of aan de theaterkassa.