veluvine Nunspeet

In februari voor jong en oud wat op het podium in Veluvine

NUNSPEET – In de maand februari staat er voor jong en oud wat op het programma in Veluvine. Je kunt genieten van muziek van The Dubliners op 8 februari en Jamai op 15 februari. Je kunt op avontuur met Ernst, Bobbie en de rest op 17 februari. Én een avondje lachen met Lenette van Dongen op 23 februari.

De getalenteerde muzikanten van The Dubliners Experience brengen de originele line-up van Ronnie Drew, Luke Kelly, Barney McKenna, Ciaran Burke en John Sheehan tot leven. Luister naar tijdloze nummers als ‘Whiskey in the Jar’, ‘The Black Velvet Band’, ‘McAlpine’s Fusiliers’, ‘The Spanish Lady’, ‘The Irish Rover’ en natuurlijk ‘Seven Drunken Nights’, waarmee The Dubliners internationale faam verwierven. Zij zijn te zien op donderdag 8 februari.

Jamai brengt een kleurrijk en opzwepend concert als ode aan de zanger, componist en pianist Elton John op donderdag 15 februari. De inspiratie en voedingsbodem voor zijn creativiteit heeft Jamai volledig te danken aan Elton John. Een extraverte muzikale show over een introverte artiest.

Ernst en Bobbie hebben vakantie, maar er gaat meteen van alles mis. Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen… Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het overvol. Ga mee op avontuur op zaterdag 17 februari.

Lenette van Dongen won met haar vorige voorstelling ‘Paradijskleier’ de Poelifinario in 2019. De Poelifinario is de cabaretprijs voor de theatermaker met het meest indrukwekkende programma van het seizoen. Na de bevrijdende kleur explosie van de show ‘Paradijskleier’ gaat Lenette in haar nieuwe show nóg een stap verder opzoek naar totale vrijheid. Lenette is te zien op vrijdag 23 februari. De voorstelling is uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst plaatsen.


Te zien in maart:
Esther van der Voort op 7 maart. Martijn Crins op 22 maart. 3JS & red Limo Quartet op 23 maart. Twente Plat op 28 maart.