bibliotheek epe

Jouw top CV – online workshop

De Bibliotheek Noord-Veluwe gaat online! Met een training ‘Een CV waar je trots op bent’, op 18 mei, van 10.00 tot 11.30 uur. Deze workshop is interessant voor alle belangstellenden die deze Covid-periode gebruiken om stil te staan bij hun persoonlijke ontwikkeling. Of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden.

Ontdek je sterke punten

Aan de hand van een werkblad met individuele en plenaire opdrachten krijgen deelnemers inzicht in hun sterke punten. Deelnemers gaan online met elkaar in gesprek en krijgen concrete handvatten om een goed CV op te stellen en hun werkervaring concreet te beschrijven. Door de interactieve opdrachten en stimulerende gesprekken komen er nieuwe inzichten. Hier kunnen deelnemers dan direct mee aan de slag!

Jacqueline Junte, Bibliotheek Noord-Veluwe, begeleidt de deelnemers in het online aan de slag gaan. Junte is enthousiast over de JobOn trainingen. “Deze trainingen zetten je aan het denken over je eigen vaardigheden. Deelnemers gaan zelf actief aan de slag. Daardoor volgen er ontzettend leuke gesprekken, ook online, en geven deelnemers elkaar goede tips.”

Praktische informatie

De workshop bestaat uit verschillende stappen waarbij deelnemers met elkaar in gesprek gaan. Aanmelden kan via www.bibliotheeknoordveluwe.nl of door een mail te sturen naar jjunte@bibliotheeknoordveluwe.nl. Dit kan t/m 16 mei. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers. Deelname is gratis.

De training is online met Zoom. Voor gebruik van Zoom heb je stabiel internet, webcam en microfoon nodig. Hulp nodig bij Zoom? Mail naar jjunte@bibliotheeknoordveluwe.nl en je ontvangt een handleiding.

Uiterlijk een half uur voor aanvang ontvang je de aanmeldlink naar de online omgeving.

Tijdens deze bijeenkomst geeft Bibliotheek Noord-Veluwe werkzoekenden een kans om op een hele laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

Dit is een samenwerking met JonOn, de landelijke community voor werkzoekenden.

Online workshop een CV waar je trots op bent bij Bibliotheek Noord-Veluwe