Radio 794 – 11 januari 2020 in de Speuldeuze & Praotstoel794

Tussn 9 en 10 uur geet Erik Daems weer deur de Aoverieselse streektaalmuziek neuzn um zien eign nummers uut te zuukn. Die dreeijt hie dan met rond half tiene ‘n conference van de Zwoagers aover de Brandweer.

Om 10 uur gaat Tony van Dommelen zich vermaken met zijn collega’s en de knoppen in de studio waar hij het geluid gaat beheren voor de Praotstoel RTV794.

We praten met Hennie van Erven over de wekelijkse routine die het Dialyseren een nierpatient oplegt. Zij is een actie gestart om de eigen bijdrage van 5000 euro voor een thuisdialyseapparaat te kunnen betalen.

We kijken met Lucienne Draaijer terug naar de actie die zij gedaan heeft in de etalge van Dick&Co vlak voor de Kerstdagen. Daar konden verzoekjes worden geruild voor een kinderkadootje. We horen dan de opbrengst van de actie

De Toneelgroep Burg. van Walsumschool heeft op 24 ven 25 januari in de Hezebrink in Emst. Welk stuk er gespeeld wordt dan behoorlijk ontbloot maar alles wordt net niet duidelijk. Dat hebben wij ondertussen begrepen.

We hopen een gesprek te hebben met de mensenvan het Geheugensteunpunt in de gemeente Epe. Dit als aansluiting op het jubileum van het Alzheimer Café.

Om 11:40u is Hetty Kolkman aanwezig in de studio om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen die in het weekend en volgende week gebeuren.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794