radio794

13 Februari: in de Speuldeuze en Praotstoel794

Erik Daems gaat tussen 9 en 10 uur graven in de Drentse streektaalmuziek. Daar kunnen nog mooie parels gevonden worden, zonder alle stenen om te keren.

Om 10 uur stapt Gert Roelofs weer achter de knoppen om het geluid van de Praotstoel netjes op de schaal te houden. Cor Rorije gaat dan praten met de vrijwilliger van het jaar 2020 in de gemeente Epe, Rianne Beumer. Zij lijkt wel de vliegende kiep van de gemeente. Linda Seinstra heeft daarna een telefoongesprek met Suzanne Tuinman van KoppelSwoe en hopelijk ook iemand van de Rotary Epe om te praten over de Babbelpost in de gemeente Epe. We zien dat de stoepen overal opgefleurd worden met Oranje enveloppen. Helpen deze opzichtige plekken bij het bezorgen van de kaartjes bij de Babbelpost-ontvangers?

OM 11:00u hopen we dat Linda Seinstra contact heeft met Michael Schuurman, de 2e vrijwilliger van de Vrijwilligerverkiezing in de gemeente Epe om te spreken over zijn werk voor De Passerel en meer.

Om 11:20u horen we meer over de plannen betreffende de MFA in Wapenveld. Gerald Wagenaar zal namens de Dorpsraad onze luisteraars bijpraten over de laatste ontwikkelingen. met Henk van de Put, een van de bedenkers, kijken we even later vooruit naar de volgende ronde van de SportQuiz die tussen 14 en 15 uur de 3e ronde gaat beleven bij RTV794.

Natuurlijk komen de verdere berichten en plannen voor de komende weken ook ter sprake in de Agenda.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794

Hebt u berichten of onderwerpen voor onze uitzending mail die naar Info@RTV794.nl ter attentie van de Praotstoel.