Heerderadio794

Radio 794 onderwerpen praotstoel 11 februari

11/02: Roel Docter en Jan Nitrauw Apeldoorns Kanaal en 3x Voorleeswedstrijd van de Oost Veluwe

We praten met Roel Docter en Jan Nitrauw over de stand van zaken van het Apeldoorns Kanaal. In ons achterhoofd de gedachte dat iedereen aan de noordkant van het kanaal zich heeft laten vernaggelen door de Provincie en Waterschap?
Op 2 februari is de serie voorrondes van de Nationale Voorleeswedstrijd begonnen in Heerde en u hebt ondertussen kunnen lezen wie daar gewonnen heeft. Maar op dinsdag is Epe aan de beurt en donderdag gaat het spannen in Vaassen. Wij maken in de 3 plaatsen opnamen voor de uitzending van 11 februari. Daar hoort u de gesprekken met de kinderen en dus ook de winnaars en ook de verhalen die zij hebben voorgelezen. Dat hebben wij wel weer in de uitzending!
Hetty Kolkman heeft tussen 11:40u en 12:00u natuurlijk haar Evenementenkalender.

In de Speuldeuze hef Erik Daems de Limburgse en Brabantse streektaalmeziek die dreejt hie tussn 9 en 10 uur. Wie heurt dan de hoe det klinkt tussn de rivieren en de Cauberg.

Tussen 10 en 12 uur zit Tony van Gert Roelofs achter de knoppen bij de Praotstoel en doen Linda Seinstra en Cor Rorije de presentatie.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794