Radio 794 Speuldeuze & Praotstoel794 17 november

Erik Daems gaat om 9 uur beginnen aan een Speuldeuze met Gelderse deunties van  de Veluwe. En kump ‘n sketsie veurbie van Peter van Diepen, woonn vrogger in Waopmvelde, hie verteld hoe ‘n keuterboertie lééfm

Vanaf 10 uur is Tony van Dommelen de baas in de knoppenkast en doet ook de presentatie in de kelder van Villa Jacoba in Heerde.

De rest van het team, Linda Seinstra en Cor Rorije, maken een live-uitzending in het Museum Vaassen Historie.

Daar ontvangen ze de oud voorzitter van Huurdersraad Triada  die gaat uitleggen waarom er een enquête onder de huurdersr wordt gehouden vanaf week 47.

Het nieuwe Prinsenpaar van de Rossumdaerpers komt op bezoek om kennis te maken. Zij brengen ook het Jeigd Trio mee dat 2 jaar aan de macht blijft.

Natuurlijk is de EvenementenAgenda mee gereisd, in de persoon van Hetty Kolkman, omdat ze rond tien over half twaalf haar uitjes bekend gaat maken vanuit Vaassen.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794