Veluvine Feestweek

Dat moet gevierd worden!

Het is feest in Veluvine. Al weer 10 jaar kan iedereen genieten van een breed cultureel aanbod in Nunspeet en dat is zeker iets om uitgebreid bij stil te staan.

Het 10-jarig jubileum wordt gevierd met een fantastische Feestweek van 18 t/m 23 november 2019. Net als 10 jaar geleden, tijdens de openingsweek, organiseert Veluvine in samenwerking met diverse partners deze week een hoop activiteiten voor jong en oud. Zo start de week op maandag met een gratis multiculturele avond en klinkt dinsdag ‘Als muziek in de oren’ met diverse optredens van Cultuurkust en Anouk Dance Experience.

Op woensdag staat ‘Jong & Oud’ centraal met de kindervoorstelling ‘Ik Zou Wel Een Kindje Lusten’ en een kinderkleedjesmarkt. Daarnaast draaien we de familiefilm ‘Kapsalon Romy’, die zeer recent nog in de bioscoop draaide, en aansluitend is er een speciale editie van ‘Samen aan tafel’ met een stampottenbuffet. Donderdag wordt een speciale dag voor genodigden. Vrijdag en zaterdag staan er diverse gratis workshops en prachtige voorstellingen/films in de planning voor een speciaal jubileumtarief van € 5,- en € 10,-. De voorstelling ‘Ruimte’ van Stef Bos is inmiddels helemaal uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten te verkrijgen voor de film ‘Yesterday’ en de film ‘Kapsalon Romy’. 

De Feestweek wordt zaterdag afgesloten met een sta-concert van Nederpop All Stars. Op deze avond komt Muzikaal Grootmeester Henk Westbroek als speciale gast optreden en komen de nummers ‘Zelfs je naam is mooi’ en ‘Vriendschap’ echt tot leven. Dat sluit naadloos aan bij 10 jaar Veluvine! Voor deze avond zijn nog een beperkt kaarten a € 10,- beschikbaar, wees er snel bij!

Kijk voor meer informatie over de Veluvine Feestweek in de huis aan huis verspreidde Jubileumkrant of op de website www.veluvinenunspeet.nl. 

Veluvine Feestweek