veluvine Nunspeet

Veluvine vanaf 15 december slechts beperkt open.

Events, theater- en filmprogramma afgelast.

In het verlengde van de nieuwe maatregelen die premier Rutte maandag 14 december heeft afgekondigd, is Veluvine vanaf dinsdag 15 december slechts beperkt geopend. Deze maatregel zal i.i.g. tot en met 19 januari 2021 van kracht blijven.

Onlangs nog kon Veluvine melden dat het op kleine schaal een mooi decemberprogramma in petto had voor maximaal 30 bezoekers per keer. Helaas kunnen nu toch alle ‘Door met 30’ evenementen, films en theatervoorstellingen in deze periode niet doorgaan. Alle bezoekers worden hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht. Net als eerder dit jaar doet Veluvine een beroep op het geduld en begrip van haar bezoekers.

Het gebouw is de komende weken niet vrij toegankelijk voor het publiek. In overleg met alle participanten van Veluvine wordt bekeken welke activiteiten van die organisaties voor kwetsbare groepen wél door mogen en kunnen gaan. Daar waar mogelijk wordt het gebouw exclusief en alleen voor die activiteiten en bezoekers opengesteld, op zeer beperkte schaal. De AfhaalBieb is enkel via de zijdeur bij de hoofdentree te bereiken.

Veluvine kijkt na een bewogen jaar uit naar betere tijden.Veluvine vanaf 15 december slechts beperkt open.
Events, theater- en filmprogramma afgelast.