veluvine Nunspeet

Vier Kerst in Veluvine

NUNSPEET – Vier Kerst in Veluvine. Voor jong en oud zijn er voorstellingen rondom Kerst. Swing mee met The African Mama’s op woensdag 22 december. Of geniet met de hele familie van het ballet ‘De Notenkraker’ op vrijdag 22 december. Óf beleef het avontuur van Klein Duimpje in de musical ‘De Efteling’. 

The African Mama’s
The African Mamas brengen de soul terug van Amerika naar het Afrikaanse continent in een sfeervol kerstprogramma met muziek van Nina Simone, Aretha Franklin, Billy Holiday en tal van andere diva’s en grootheden uit de beginjaren van de soul. Aangevuld met prachtige harmonieën en Afrikaanse traditionals waar we The African Mamas van kennen. Een hartverwarmend en kleurrijk programma dat iedereen in beweging zal brengen.


De  Notenkraker
De sprookjesachtige balletvoorstelling voor de hele familie: De Notenkraker door het International European Ballet is een indrukwekkende, onvergetelijke belevenis die je niet mag missen. Het International European Ballet is een jong, internationaal balletgezelschap van 35 topdansers dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van zowel klassieke als hedendaagse dansvoorstellingen van hoge kwaliteit.


Efteling De Musical
Klein Duimpje is er helemaal klaar mee. Hij wil niet meer klein zijn maar groot! ‘Maar hoe wordt iemand groot?’, vraag Klein Duimpje zich af. Daar heeft Heks wel een sluw plannetje voor… ‘Kracht van groot, kracht van klein, laat het één andere het zijn!’. Hop! Ze tovert Klein Duimpje tien keer zo groot! Maar is groter zijn eigenlijk wel leuker? Een vrolijke en interactieve familie-musical!

Nog meer te zien:  Tjitske Reidinga op 12 januari. Gelders Fanfare Orkest op 13 januari. Sharmila Uithof op 18 januari. Pieter Derks op 19 januari (uitverkocht). The Wieners op 20 januari. Derek Otte op 25 januari.