veluvine Nunspeet

Voor een tientje naar het theater

NUNSPEETVrijdag 26 januari en zaterdag 27 januari is het Nationaal Theaterweekend in Veluvine. In dit weekend kunnen jong en oud, vaste en nieuwe bezoekers komen genieten van voorstellingen tegen een mooie prijs. In Veluvine kun je voor een tientje naar Fred Delfgaauw en Kirsten van Teijn.

Kirsten van Teijn
Vrijdag 26 januari kun je kennis maken en genieten van cabaretière Kirsten van Teijn. Kirsten voelt zich een rijke bitch met niet één, maar twee relaties. Polyamorie onder de knie! In haar voorstelling JALOEZIE IS EEN BITCH gaat Kirsten het gevecht aan met juicy jealousy; een verboden emotie doordrenkt van liefde, maar mét giftanden. In 2022 won Kirsten de prestigieuze VSCD-cabaretprijs Neerlands Hoop voor (S)EXPERIMENT over de (on)mogelijkheid om tegelijkertijd een relatie met een man én een vrouw aan te gaan.

Fred Delfgaauw
Meesterverteller Fred Delfgaauw is te zien op zaterdag 27 januari. Tijdens de coronacrisis waren de theaters gesloten. Deflgaauw heeft toen langdurig meegelopen in een zorginstelling. Hier heeft hij aangrijpende, maar ook humoristische verhalen verzameld. Van bewoners, het personeel, vrijwilligers en mantelzorgers. In zijn nieuwe voorstelling wordt heel herkenbaar hoe breekbaar ‘zorg’ is. Zorg is ‘Broos’. Meesterverteller Fred Delfgaauw brengt die personages tot leven.

Of je nu houdt van muziek, dans, toneel, musical, klassiek, cabaret of jeugdtheater: het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen. Reserveer je kaarten voor slechts 10 euro: www.veluvinenunspeet.nl.

foto Rik Versteeg
foto ministerie van beeld