Radio 794 – onderwerpen infomix 21 maart

Geloof, hoop en liefde in Infomix op Radio 794

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur.

De Stichting Mwanamwenge is een particuliere organisatie opgericht om te investeren in de ontwikkeling van gemeenschappen in Zambia. De stichting steunt kleine initiatieven met name op het gebied van onderwijs en gezondheid. Vorig jaar werd de opleidingsschool in Chilonga (Zambia) door brand verwoest. Hoe staat het met de wederopbouw? Wellicht kunt u nog een steentje bijdragen. U hoort het van Cilia Smit en Annemiek Buiting.
Bij Truus, dagbesteding voor ouderen en dementerende ouderen in Vaassen, hield afgelopen zaterdag open huis voor een ieder die betrokken is bij ouderen met vergeetachtigheid, dementie of Alzheimer of zelf naar een dagbesteding wil gaan. Ton Lelieveld neemt u mee terug naar deze bijzondere dag.

Jaroah Haumahu is de voorganger van 7 3 (Zeven Drie) Generation Church in Epe. Op zondag 9 april zal deze kerk haar deuren openen en Jaroah is deze week te gast in Infomix.

Ook wordt stil gestaan bij een seminar met ds. Willem Glashouwer in Vaassen over “Waarom Eindtijd?” en blikt Dick van der Veen terug op de openbare vergadering van de commissie Ruimte die gisteren in de raadzaal van het gemeentehuis te Heerde werd gehouden. Uiteraard staat hij stil bij de oversteek op de Brinklaan.

Infomix wordt ook herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.  Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl