bibliotheek epe

Wisselen van baan? Kom naar de informatieavond voor tips 

Evelien Hauptmeijer, zelfstandig loopbaanprofessional, verzorgt woensdag 29 maart een informatieavond bij de bibliotheek in Heerde. Van baan veranderen, hoe doe je dat? is het onderwerp van de informatieavond.

Houdt jouw functie op te bestaan of heb je minder werkplezier? Dan wordt het wellicht tijd voor een carrièreswitch. Een carrièreswitch vraagt ook moed, zelfinzicht en doorzettingsvermogen. Dat maakt het vaak extra uitdagend. Een succesvolle carrièreswitch kun je echter op verschillende manieren bereiken en is voor iedereen mogelijk, ook op latere leeftijd. Evelien Hauptmeijer geeft tijdens de informatieavond tips op welke manieren je van baan kunt wisselen en welke instrumenten of instanties jou daarbij kunnen ondersteunen.

Evelien Hauptmeijer werkt als zelfstandig loopbaanprofessional. Ze heeft in de afgelopen 15 jaar talloze mensen begeleid naar een passende baan. En dat is ook precies haar missie, zoveel mogelijk mensen helpen aan meer werkgeluk! Evelien Hauptmeijer ondersteunt mensen bij hun zoektocht naar wie ze zijn, waar hun talenten liggen en welke banen daar goed op aansluiten. Om zo weer vanuit de juiste energie bewuste keuzes te kunnen maken in hun verdere loopbaan. Daarnaast geeft ze in organisaties workshops en trainingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Ze is Register Loopbaancoach en NOLOC gecertificeerd.

Bibliotheek Noord-Veluwe staat in maart in het teken van Het werkende bestaan: carrière en loopbaan. In de vestigingen staan alle boeken over werk en carrière bij elkaar op een presentatietafel. Ook is er deze maand extra aandacht voor de GoodHabitz training Ik wil die baan, o.a. via de website en nieuwsbrief van de bibliotheek. 

Praktische informatie

Locatie: Bibliotheek Heerde, Griftstraat 8, 8181 VZ Heerde

Datum en tijd: woensdag 29 maart, 19.30  – 21.00 uur

Kosten: € 5,00 voor bibliotheekleden, € 10,00 voor een bibliotheeklid en 1introducé, € 7,50 voor niet-bibliotheekleden

Aanmelden: via de website www.bibliotheeknoord-veluwe.nl