veluvine Nunspeet

Lets Make Comedy 2020 – Veluvine Nunspeet

Arnhem 17 januari 2020 – Iedereen kent het Cameretten Festival en het Leids Cabaret Festival, maar nu is er ook Let’s Make Comedy. De Vereniging Gelderse Podia geeft met dit nieuwe festival nieuw talent de kans om dicht bij huis op een open podium bij één van de deelnemende Gelderse podia vlieguren te maken. 

Professionele, ervaren comedians presenteren als Master of Ceremony (MC) alle avonden van het Let’s Make Comedy festival. En in de finale treedt Howard Komproe op als MC en deejay in de afterparty! Pieter Jouke (comedian en schrijver van o.a. het VPRO-programma Zondag met Lubach) ondersteunt de halvefinalisten tijdens workshops in de opbouw van hun tekst en performance. In de finale geeft een bekende artiest een gastoptreden tijdens het juryberaad. De jury is samengesteld uit vak-experts op het gebied van theater en comedy. 

Na de uitreiking van de Let’s Make Comedy Award op 21 maart 2020 vindt in het najaar van 2020 een Finalistentour plaats op de deelnemende Gelderse podia. 

Praktische informatie:

Data:  

Voorrondes vanaf 5 februari, kwart- en halve finales in maart en de finale vindt plaats op 21 maart in het Posttheater. Eén van de kwartfinales is op woensdag 4 maart om 20.15 uur te zien in Veluvine Nunspeet.

Locaties:

Theaters Gelderse podia.

Kwartfinale 4 maart:

Veluvine Nunspeet

F.A. Molijnlaan 186

8071 AK Nunspeet

letsmakecomedy.nl
www.geldersepodia.nl